Contactgegevens

Instituut BOO

Bredestraat Kouter 5

9920 Lovendegem

0475 59 68 28

info@instituut-boo.be

Contactgegevens

MA tot VRIJ: 09:00 – 20:00
ZAT en ZO: GESLOTEN
Enkel op afspraak.

Bij Insituut Boo hoef je je vrije zaterdag niet op te geven, kom gerust langs na je werk!

Wens je langs te komen om producten, cadeaubonnen of geschenkjes op te halen zonder afspraak? Dit is geen probleem als je even een seintje geeft via sms/mail.

Huisregels

Tijdens bepaalde behandelingen is het mogelijk dat ik telefonisch niet bereikbaar ben. Je kan steeds een bericht nalaten op het antwoordapparaat of een mail sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Indien je later bent, moet de behandeling mogelijks ingekort worden uit respect voor de volgende klant.

Bij Instituut Boo kan je met bancontact betalen.

Annulatievoorwaarden:

  • Indien je niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, gelieve tenminste 48u op voorhand te verwittigen. Zoniet zal 50% van de behandelingsprijs aangerekend worden.
  • Bij het niet nakomen van uw afspraak zonder verwittigen zal de behandeling volledig aangerekend worden.

We streven bij elke behandeling steeds naar de best mogelijke resultaten doch kunnen we deze niet garanderen daar ze ook afhankelijk zijn van factoren die eigen zijn aan de te behandelen persoon.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die het gevolg zou kunnen zijn van verkeerde of onvolledige informatie ons verstrekt door de klant.

Bedankt voor je begrip

Hilde

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.