Close

CryoMeso

CryoMeso zorgt ervoor dat stoffen met een verzorgende werking tot diep in de cellen van de lederhuid kunnen treden zonder gebruik te maken van naalden of injecties.

Electroporatie ligt aan de basis van dit principe. Als zeer efficiënte en veilige manier om producten in de lederhuid te brengen, werd deze methode zelfs bekroond met een Nobelprijs.

De hoornlaag (of de buitenste laag van de huid) bevat keratinocyten, dit zorgt ervoor dat enkel olie-substanties door de huid kunnen opgenomen worden.

Electroporatie zorgt ervoor dat ook substanties op waterbasis tot diep in de huid kunnen doordringen. De algemene vochtbalans in de huid wordt verbeterd, wat op zijn beurt opnieuw resulteert in huidverbetering en huidverjonging.  

Is CryoMeso pijnlijk?

Needless mesotherapie is een volstrekt pijnloze manier om de Mesoline producten tot in de levende huidlagen te brengen.

MESOLINE
PRODUCTEN

De producten van Mesoline zijn speciaal ontworpen als perfecte aanvulling op het CryoMeso-apparaat indien je streeft naar huidverbetering en -verjonging.

Deze Mesoline-cocktails worden exclusief door huidtherapeuten gebruikt. Ze bevatten huideigen ingrediënten en zijn dermate samengesteld om een bepaald probleem aan te pakken.

Eens de producten via electroporatie door de hoornlaag van je huid gebracht, merken we dat dit een positief effect teweegbrengt in de cellen zelf. Het gaat dus om een intercellulaire en intracellulaire transmissie van het product.  

We kunnen als conclusie stellen dat electroporatie de beste substanties tot in de levende lagen van je huid brengt op een volstrekt pijnloze manier.

Geef je huid een boost en maak nu je afspraak bij Instituut Boo.

CryoMeso = €125

Kom langs en ontdek de beste behandeling voor jouw huid.

Bekijk ook onze andere behandelingen voor huidverbetering!