Close

MICRONEEDLING

MAAK EEN AFSPRAAK

Microneedling

Bij microneedling worden honderden tot duizenden gaatjes gemaakt in de lederhuid door middel van zeer fijne naaldjes.

De lederhuid is de laag net onder de opperhuid en in deze huidlaag zit het belangrijkste deel van de verdedigingsmechanismen van de huid. Deze huidlaag zorgt verder ook voor de elasticiteit van je huid, daarom is het dus zeer belangrijk dat deze huidlaag de gepaste verzorging krijgt.

Deze opzettelijk aangebrachte wondjes zorgen ervoor dat een sterk verhoogde productopname wordt gegarandeerd. Verder stimuleren ze het natuurlijke herstelproces van je huid. De huid wordt verstevigd, grove poriën worden verminderd en je huid voelt opnieuw fris aan.

Wat zijn de resultaten van microneedling?

– Huidverjonging

– Celherstel en celvernieuwing

– Grove poriën worden verminderd

– Bestrijding littekens

Is microneedling pijnlijk?

Tijdens de behandeling kan je last hebben van een licht irritatiegevoel. Je huid zal gevoelig tot licht pijnlijk aanvoelen.

Na de behandeling kan je huid een lichte roodheid vertonen, dit duurt ongeveer 3 uur. Daarom is het aangewezen deze behandeling ’s avonds uit te voeren. Na een nachtje slapen zijn alle roodheden alweer verdwenen!

We stellen na je behandeling een huidverzorging voor aangepast aan jouw huidconditie en huidtype om het meest optimale resultaat te kunnen bekomen.

Microneedling = €125

Kom langs en ontdek de beste behandeling voor jouw huid.

Bekijk ook onze andere behandelingen voor huidverbetering!