Close

PERMANENTE ONTHARING

IK WIL EEN STRALENDE HUID

PERMANENTE
ONTHARING

Wat maakt de Energist-Ultra de keizer van de lichttechnologie?

Door het unieke VPL™-systeem bevat elke flits een reeks micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieFFke noden van uw haar en huid. Zo kan er méér energie naar het haar gebracht worden zonder het omringende weefsel te verhitten. Hierdoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief behandeld worden.


Kunnen alle haar- en huidskleuren behandeld worden?

Haren dienen pigment (kleur) te bevatten, en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijdert de Energist-Ultra ook haren met maar een klein beetje pigment. Dankzij het unieke VPL™-systeem kunnen veel meer huidtypes succesvol worden behandeld dan met de traditionele systemen, van blank tot van nature heel bruin (tot en met Indische en Afrikaanse types).

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient de zon en de zonnebank vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling tot een week na elke behandeling. Of men dient een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken.


Hoeveel kost zo een behandeling?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek. Behandeling met de Energist biedt je tal van voordelen: al je ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd. Permanente ontharing geeft je tevens ook financieel een zeer groot financieel voordeel als je uitrekent wat het kopen van scheermesjes of andere ontharingsmiddelen je levenslang zouden kosten. Om nog maar te zwijgen van de tijdsbesparing. Bovendien is de Energist behandeling comfortabel en risicovrij!


Ga voor het meest gladde resultaat bij Instituut Boo

ONTDEK ONZE PROMOTIE VOOR
DEFINITIEF ONTHAREN

MAAK DEFINITIEF KOMAF MET ONGEWENSTE HAARGROEI

Bij Instituut Boo kan je terecht voor permanente ontharing die écht permanent is.

Kom langs voor een gratis intakegesprek en ontvang 50% korting op je eerste afspraak voor een zone naar keuze!

Bereid je nu al voor op de volgende zomer, het is nu het uitstekende moment om je okselhaartjes permanent te laten verwijderen. 

IK WIL EEN PERMANENTE ONTHARING