Close

RENOPHASE PEEL

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is een peeling?

Bij een peeling wordt zeer nauwkeuring een fijn laagje huid verwijderd, waardoor oneffenheden worden geëlimineerd. Een peeling kan dus een oplossing bieden voor: fijne rimpeltjes, acné en littekens.  

Een peeling zorgt tevens voor huidverjonging, aangezien hij ook inwerkt op de levende lagen van je huid. Het verouderingsproces wordt afgeremd en verder worden ook pigmentvlekken sterk verminderd.

RENOPHASE
PRODUCTEN

Renophase houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het onderzoek naar celvernieuwing, wat een belangrijk onderdeel is van esthetische dermatologie. Ze maken gebruik van innovatieve technologieën om de meest kwalitatieve producten te ontwikkelen.

Na een jarenlang onderzoek, heeft Renophase een unieke set peels ontwikkeld, die in staat zijn de huid van binnenuit te verbeteren. Je krijgt een zichtbaar resultaat zonder pijnlijke roodheid en vervelling.

Wanneer uw behandeling voorbij is, adviseren wij u omtrent de nazorg van uw huid. Dit advies is volledig afgestemd op jouw huidtype om het meest optimale resultaat te kunnen bekomen.

Renophase Peel = €125

Geef je huid een boost en maak nu je afspraak bij Instituut Boo.

Bekijk ook onze andere behandelingen voor huidverbetering!